Jeugdscheidsrechter

Aanmelden voor jeugdscheidsrechter.

Bestuur en coördinator scheidsrechterszaken dienen eerst een goedkeuring te geven, voordat jouw aanmelding definitief is. Aan het aanmelden kunnen geen rechten ontleent worden.

Regeling vergoeding scheidsrechter jeugd 2020

Voor het leiden van wedstrijden in onderstaande groepen stelt De club een kleine vergoeding beschikbaar. De onderstaande bedragen worden binnen twee weken na de wedstrijd uitgekeerd op het bankrekeningnummer dat bij de administratie bekend is. Geef je persoonlijke gegevens en voorkeur aan op het “aanmeldformulier jeugdscheidsrechters”. Dit wordt doorgestuurd aan de coördinator scheidsrechterszaken. Vergeet niet je bankrekening nummer daarop te vermelden.

Vergoeding per wedstrijd.
JO11 Categorie  4,50 euro
JO12 Categorie  4,50 euro
JO13 Categorie  6,75 euro
JO14 Categorie  6,75 euro
JO15 Categorie  9,00 euro
JO17 Categorie 10,00 euro

De coördinator scheidsrechterszaken bepaald het rooster waarin je ingedeeld wordt. Indien je gegevens bekend zijn en het aanmeldformulier correct is ingevuld worden deze bedragen twee-wekelijks uitgekeerd per bank.

Dank je wel voor je interesse.