FANstore

NIEUW – NIEUW – NIEUW

RKSV De Ster FANstore

De Ster FANstore is “the place to be” voor iedereen met een geel zwart hart.

Scoor hier je favoriete items en steun De Ster.

Bestellen in 3 stappen

1. Vul je gegevens in.
  2. Geef bij elk gewenst product de juiste aantallen aan.
  3. Verzend het formulier.

Vervolgens

• Ontvang je meteen per e-mail een bevestiging van de bestelling.
  • Zie je een fout dan kun je direct op die bevestiging reageren, dan hebben wij alle gegevens bij elkaar.
  • Wij nemen per e-mail contact met je op om de bestelling te bevestigen, de aflevering en betaling door te geven.

Betalen en ophalen

Voorlopig kun je de bestelde spullen alleen bij De Ster ophalen. Hoe dit corona veilig wordt gedaan lees je in de e-mail die je ontvangt zodra je bestelling klaar ligt.

Jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding aan ons verzonden en worden alleen gebruikt voor de verwerking van deze bestelling en de daaruit voortkomende diensten.

muts ster

De Ster - Gebreide muts

Junior € 11,50
Senior € 13,50
Warme muts met STER-logo hand geborduurd
Verkrijgbaar in junior en senior maat

De Ster broodtrommel web

MEPAL LUNCHBOX

Limited Edition RKSV de Ster

Top kwaliteit MEPAL

De Ster paraplu

PARAPLU Falcone RKSV de Ster

Zwart, automatisch mechanisme,

120 cm doorsnede

De Ster pen web

BALPEN RKSV De Ster

In clubkleuren

De Ster gymtas web

GYMTAS RKSV de Ster

Polyester rugzak, zwart

Ideaal voor gymspullen of voetbalschoenen

De Ster short

RKSV De Ster wedstrijdshort

Deze sportbroek van Hummel is gemaakt van 100% polyester met ClimaTec finish en is een wat langer model. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd waardoor je huid droog blijft. De sportbroek bevat een elastische tailleband en een binnenbroekje.

Verkrijgbaar in maat 116-128-140-152-164-S-M-L-XL-XXL

De Ster kousen

RKSV De Ster Wedstrijdkousen

Wedstrijdkousen voorzien van Sterlogo, merk Stanno

Verkrijgbaar in maat 25/29 - 30/35 - 36/40 - 41/44 - 45/48

De Ster trui

RKSV de Ster trainingstrui

Deze Hummel sweater, afkomstig uit de Valencia collectie van hummel, is gemaakt van 100% polyester (terry fabric). Dit is superzacht en comfortabel materiaal. De top wordt gekenmerkt door de panels op de schouders, in contrasterende kleur. De ronde hals is gemaakt van elastisch rib-materiaal. De chevrons en hummel logo’s zijn op de top geprint.

Verkrijgbaar in maat
Jr. 116-128-140-152-164
Sr. S-M-L-XL-XXL

Prijs junior € 34,99 senior € 37,50

De Ster trainingspak

RKSV De Ster Trainingspak

Dit ideale trainingspak, afkomstig uit de Valencia collectie van Hummel, is gemaakt van 100% polyester tricot. Dit duurzame materiaal heeft een gebrushte binnenzijde en maakt het trainingspak bij uitstek geschikt voor trainingen en warming-ups. Het jack wordt gekenmerkt door de opstaande kraag, elastische boord en manchetten en de ventilerende mesh panels op de achterzijde van de mouwen. Zowel het jack als de broek is voorzien van steekzakken met rits. De broek heeft aansluitende pijpen, met een rits bij de enkels voor het makkelijk aan- en uittrekken van de broek. De chevrons en hummel logo’s zijn op het trainingspak geprint.

Verkrijgbaar in maat
Jr.116-128-140-152-164
Sr. S-M-L-XL-XXL

Prijs junior € 49,99 senior € 54,99

Overdracht bestelling tijdens COVID-19

• I.v.m. covid-19 zijn deze artikelen komende tijd te bestellen via het bestelformulier, je ontvangt meteen een e-mail ter bevestiging en met een overzicht van je bestelling.
  • Bij vragen e-mail naar fanstore@rksvdester.nl

Betaling alleen gepast én contant.

• De FANstore vind je in de kantine van RKSV De Ster, Heisteeg 98 te Stein

STERRELUI LOAT UCH ZEEN, SAME STERK!