• De Ster vergeet zichzelf te belonen

  ZSV 1 - De Ster 1
   
  Opstelling: Noel Jamin, Sjoerd van Mulken, Bas Koolen, Davy Hodselmans Mike Haberland,
  Jori Driessens, Timo Haberland en Bob Dukers, Marchello Paterek, Yoell Henssen en Frank Kamps.
   
  Wissels: Giel Pierey voor Yoell Henssen, Jeroen van Meijel voor Bob Dukers en Per Hendrix voor Bas Koolen.
   
  De meegereisde supporters keken in de eerste helft hun ogen uit. De Ster speelde ZSV totaal van de mat. Om een indruk te geven. ln de 4e minuut sloop Frank al door de linies, maar de ZSV doelman pareerde de inzet. Twee minuten later de volgende mogelijkheid. In de 10e minuut een kopbal van Bob die een beter lot had verdiend. Na een kwartier werd een doelpunt van Frank geannuleerd. En zo ging het 45 minuten lang door. Het hele elftal draaide als een tierelier. De enige tegenvaller was de 0-0 stand met rust.
   
  Dan moest het maar na rust gebeuren. Maar daar kwam De Ster bedrogen uit. Met lange ballen op de spitsen die plotseling gemakkelijk hun kopduels wonnen was ZSV plotseling gevaarlijk en al vijf minuten na rust deed ZSV bij de eerste de beste gelegenheid datgene wat De Ster in de gehele eerste helft naliet namelijk scoren 1-0…
   
  De Ster raakte van slag en het was aan doelman Noel Jamin te danken dat verdere doelpunten uitbleven. Langzaam herstelde De Ster de orde en deden zich weer nieuwe mogelijkheden voor. Maar ZSV verdedigde nu weer met man en macht de voorsprong en het leek uit te draaien op een wel hele zure nederlaag. Totdat een van de ontelbare ballen voor de goal plotseling goed viel en Frank onhoudbaar en snoeíhard kon inkoppen en de meer dan verdiende gelijkmaker scoorde, 1-1!
   
  ZSV was nog altijd dik tevreden met het gelijke spel, voor De Ster voelde het aan als een nederlaag.
   
  ✏️ Esgee
  📸 Barry