• De Ster kansloos ten onder tegen Chevremont 0-2

  Een offday of een verkeerde tactiek, wie zal zeggen maar De Ster kon gedurende de gehele wedstrijd geen aanspraak maken op een gelijkspel laat staan zege op Chevremont.
   
  De Ster was onherkenbaar. Na een aanvang die nog hoop gaf door een tweetal acties van Marchello die net geen succes opleverde kon de rest van de tijd de voorhoede geen potten breken tegen de Kerkradenaren, die op 4 september 2022 voor de beker in nagenoeg dezelfde opstelling nog met 3-1 kansloos verloren.
   
  Maar vandaag stond er een machteloze voorhoede en middenveld die niet konden voorkomen dat er in de eerste helft een stormvloed van voorzetten neerkwamen in het Steinder doelgebied. Een kolfje naar de hand van de uit de kluiten gewassen aanvallers.
   
  In het Centrum bewoog Davy Hodselmans en Bas Koolen hemel en aarde om de kopgrage bezoekers van het doel af tehouden. En natuurlijk was daar weer het slangenmens in de goal die vele voorzetten onschadelijk maakte.
   
  Nadat in de 40e minuut Davy Hodselmans net over kopte kreeg Chevremont een open kans maar Noel Jamin redde op een tijdsbestek van 10 seconden driemaal een inzet van de Chevremont voorwaartsen.
   
  Maar even later was het toch raak. Een gemakkelijke gegeven penalty bleek zelfs voor NoΓ«l te machtig. 0-1
   
  Hiervoor sprak ik van een machteloos middenveld maar dat gold niet voor Jordi Driessens die voor de rust op het middenveld de broodnodige impulsen gaf aan de voorhoede en voor de rust uitgroeide tot de uitblinker op het veld. Maar helaas het was vandaag in aanvallend opzicht niet toereikend.
   
  Na de rust probeerde De Ster terug te komen in de wedstrijd en het leverde zowaar een paar mogelijkheden op.
  Chevremont bleef geconcentreerd verdedigen en toen een kwartier voor tijd de 2e penalty de stand op 0-2 bracht was het laatste restje fut uit het elftal.
   
  Met de nakende uitwedstrijden tegen Venlosche Boys en Wittenhorst nog in de novembermaand gaat De Ster uitmaken of men zich blijvend in het linkerrijtje gaat nestelen. Moet kunnen met deze selectie, al zal iedereen moeten toegeveven dat een aantal spelers op zoek zijn naar de juiste vorm.
   
  π™ƒπ™šπ™© π™©π™¬π™šπ™šπ™™π™š π™—π™šπ™π™–π™–π™‘π™™π™š π™šπ™šπ™£ 𝙠𝙧𝙖π™₯π™₯π™š 𝟐-𝟏 π™€π™«π™šπ™§π™¬π™žπ™£π™£π™žπ™£π™œ 𝙀π™₯ π™ƒπ™€π™šπ™£π™¨π™—π™§π™€π™šπ™  𝟐
   
  Het was geen flitsende overwinning maar de zege was uiteindelijk wel verdiend. Na een 0-1 achterstand wisten Geoffry van Hecke en Luuc Spaans de achterstand om te buigen. Het wat mindere spel vindt misschien wel zijn oorzaak in de wat mindere trainingsbezoeken. Maar enfin de resultaten zijn nog zeer bevredigend.
   
  ✏️ Esgee
  πŸ“Έ vv Chevremont