Toegangsregeling thuiswedstrijden

Ingangsdatum van deze toegangsregeling: 15 juli 2015

Voor het bijwonen van de competitie wedstrijden (inclusief eventuele nacompetitie) wordt door iedere bezoeker entree betaald. Daarvan zijn vrijgesteld:

1. Leden van R.K.S.V. de Ster. Eigen leden betalen geen entree. Door bezoekers die zij meenemen naar wedstrijden wordt wel entree betaald
  2. Sponsoren.
  • De hoofdsponsor heeft gedurende het gehele seizoen recht op 8 vrijplaatsen voor het bezoeken van alle thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hiervoor zullen hem genummerde en op naam gestelde gold cards worden overhandigd.

• De platinasponsor heeft gedurende het gehele seizoen recht op 4 vrijplaatsen voor het bezoeken van alle thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hiervoor zullen aan deze sponsor genummerde en op naam gestelde gold cards worden overhandigd.

• De goud sponsoren hebben gedurende het gehele seizoen recht op 2 vrijplaatsen voor het bezoeken van alle thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hiervoor zullen aan deze sponsoren genummerde en op naam gestelde gold cards worden overhandigd.

• De zilversponsoren (dit zijn sponsoren die per jaar de Ster met minimaal € 275,- en maximaal € 1.000,- ondersteunen) hebben gedurende het gehele seizoen recht op 2 vrijplaatsen voor het bezoeken van alle thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hiervoor zullen aan deze sponsoren genummerde en op naam gestelde gold cards worden overhandigd.

• De ballensponsor pakket jeugd heeft gedurende het gehele seizoen recht op 4 vrijplaatsen voor het bezoeken van thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hiervoor zullen aan deze sponsoren genummerde en op naam gestelde gold cards worden overhandigd.

• Alle overige sponsoren hebben geen recht op gratis toegang tot de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Tenzij dit anders wordt overeengekomen en deze sponsoren een op naam gestelde gold card bij binnenkomst kunnen overleggen.

1. Leden van de supportersvereniging met lidmaatschapskaart: Deze leden van de supportersvereniging hebben, indien zij geen lid zijn van R.K.S.V. de Ster, vanaf het seizoen 2015/2016 geen gratis toegang tot de wedstrijden van het eerste elftal. Zij gaan dus gewoon entree betalen, zoals altijd de bedoeling is geweest.

2. Leden van de supportersvereniging met een gold card: Deze kaart kost € 30,- per persoon en recht op toegang tot alle wedstrijden van het eerste elftal. Deze kaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

3. Partner en kinderen van spelers van het eerste elftal: Voor de partner wordt een genummerde en op naam gestelde gold card gratis ter beschikking gesteld. Kinderen beneden de leeftijd van 12 jaar hebben eveneens gratis toegang. Het bestuur heeft ten alle tijden de mogelijkheid om aan familie meerdere gold cards ter beschikking te stellen.

4. Personen die op uitnodiging van het bestuur een thuiswedstrijd van het eerste elftal bijwonen. Hieronder vallen ook wedstrijdsponsoren die op uitnodiging voor die specifieke wedstrijd onze gasten zijn. Onder deze categorie valt ook de familie van het spelertje van de week, voor zover die geen lid zijn van onze vereniging.

Voor alle categorieën geldt dat alleen op vertoon van een op naam gestelde gold card gratis toegang tot de wedstrijden van het eerste elftal kan worden verkregen.

Voor wedstrijden van de districtsbeker wordt geen entree geheven. Daar heeft iedereen vrij toegang. Mochten wij in de toekomst er in slagen om ons te kwalificeren voor het KNVB bekertoernooi, dan wordt gehandeld naar de specifieke regels die op dat toernooi van toepassing zijn.