Impressie sportcomplex

ster impressie sportcomplexSportcomplex 't Hetjen werd in 1985 in gebruik genomen. Ons complex staat te boek als een van de mooiste sportlocaties in Limburg, getuige de vele evenementen en wedstrijden die instellingen als SG Groenewald, KNVB , ESC'90 en diverse andere instantie op onze accomodatie organiseren.

Een aantal vrijwilligers - beter bekend als "de wirkploog" - is iedere dag aanwezig om klein onderhoud, schilderwerk en allerhande klusjes uit te voeren. Zonder hun inspanningen zou ons complex beduidend minder allure hebben.

In 2013 werd het complex grondig gereviseerd en voorzien van een Multifunctioneel Kunstgrasveld. Hoewel de kunstgrastechnologie blijft voortschrijden wordt het nieuwe veld op ons complex door Projectvoerder Oranjewoud beschouwd als "de mercedes onder de kunstgrasvelden".

In 2015 werd de aanbouw volledig verbouwd waardoor deze zogezegd 'winterklaar' is.

In 2015 en 2016 staan nog een aantal kleinere projecten op het programma om sportcomplex 't Hetjen verder te revitaliseren.

Sportcomplex 't Hetjen, Heisteeg 98, 6171 NL Stein, 046-4332782, Postbus 112 6170 AC Stein

Algemene openingstijden (uitgezonderd korte zomerstop en kerstperiode) zijn:

MAANDAG - VRIJDAG VANAF 18:00 uur
ZATERDAG VANAF 09.00 uur
ZONDAG VANAF 09.30 uur

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.