Beleidsplan

Voor een vereniging als de Ster is het belangrijk dat doelen, regels en kaders worden vastgesteld. Zonder deze regels zou de organisatie achter een club van 500 leden niet kunnen functioneren. De bijgevoegde beleidsnota vormt het hart van de organisatie achter De Ster. De nota geeft antwoord op de vraag Wie willen we zijn en hoe doen we dat.

Het beleidsplan is sterk verbonden aan de huishoudelijk reglement, het jeugdontwikkelingsplan en diverse andere belangrijke documenten.

Het Beleidsplan 2011 - 2015 "klaar voor de toekomst" vindt u hier.

u kunt op deze site terecht voor alle ander belangrijke documenten. Mocht u toch vragen hebben over het beleid van De Ster of specifieke onderdelen daarvan , neemt u dan kontakt op met het bestuur via het contactformulier.

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.