Club info

Mededeling van huishoudelijke aard!

Best Ster lid,
Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Vanuit het bestuur hopen wij dat het voor ons liggende seizoen voor veel elftallen net zo succesvol mag worden als het afgelopen seizoen. Het afgelopen seizoen hebben diverse bestuursleden veel te veel aandacht moeten besteden aan het innen van de contributie. Dat willen wij dit jaar niet meer. Gelukkig zijn er inmiddels veel leden die de contributie via een automatisch incasso laten afschrijven van hun rekening.

Dat is voor zowel de vereniging als voor u makkelijk. Immers u kan nooit vergeten om te betalen. Het bestuur wil er dan ook op aandringen dat u ons toestaat de contributie te innen via een door u afgegeven machtiging. Mocht u niet weten hoe u dat moet regelen, dan kan de ledenadministratie u hierbij behulpzaam zijn.

Ook zal er nadrukkelijker op worden toegezi en dat ieder lid van onze vereniging zijn of haar contributie betaald. Het maakt daarbij niet uit in welk elftal men speelt. Dus iedereen, speler van de Ster 1 tot en met het jongste mini F-je, moet contributie betalen. Niet betalen voor een bepaalde datum betekent niet spelen. Deze regel geldt voor ieder Ster-lid. Als u niet kiest voor de mogelijkheid van het automatisch incasso, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om op te letten tijdig te betalen. Te laat betalen brengt met zich mee dat de “niet spelen regel” in werking wordt gezet.

Wel is het mogelijk om (een deel van) uw contributie terug te verdienen. Dat kan door als vrijwilliger voor de vereniging bepaalde taken uit te voeren. Er zijn diverse mogelijkheden. Mensen die voor de vereniging de handen uit de mouwen willen steken zijn er nooit teveel. Mocht u daar interesse in hebben dan kan u bij het bestuur en/of de diverse commissies terecht.

Wij wijzen u erop dat de contributie voor het komende seizoen in de maand augustus zal worden geïncasseerd. Voor degenen die hebben gekozen voor een automatisch incasso betekent dit dat de contributie (die u al dan niet in twee termijnen betaald) rond de 25-ste augustus van uw rekening zal worden afgeschreven.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van RKSV De Ster Stein