Om het groeiend aantal leden te kunnen bedienen en de interne organisatie te versterken zoeken wij een: ALGEMEEN BESTUURSLID JEUGDZAKEN (M/V)
Als bestuurslid jeugdzaken neem je zitting in het bestuur van de vereniging. RKSV De Ster is een middelgrote sportvereniging in de Westelijke Mijnstreek. Voor ruim 400 leden en haar grote achterban biedt de club een veelzijdige aanbod in prestatieve danwel recreatieve sportbeoefening. Dankzij een grote groep gepassioneerde vrijwilligers is RKSV De Ster een stabiele, inclusieve en knusse vereniging waar sociale en sportieve ambities worden ingevuld door vriendschap, respect en plezier.

Als bestuurslid jeugdzaken neem je zitting in het Bestuur van de vereniging waarbij je de volgende taken en verantwoordelijkheden dient in te vullen;

• Meebepalen en bewaken van het beleid ten aanzien van de jeugdafdeling
  • Voorzitter van jeugdcommissie : aansturing van Coördinatoren en Wedstrijdsecretaris Jeugd
  • Vertegenwoordiging van de Jeugdafdeling van De Ster naar externe partijen en instanties
  • Budgethouder en afstemming begroting t.a.v. jeugdafdeling i.s.m. penningmeester
  • Afstemming van kleding en materiaalbehoefte i.s.m. diverse functionarissen
  • Afstemming van technisch beleid i.s.m. Bestuurslid Technische zaken
  • Coördinerende rol bij werving jeugdtrainers/leiders en functionarissen.
  • Mede bepalend voor de invulling van evenementen en activiteiten

De jeugdafdeling van RKSV De Ster kan bogen op een groot aantal vrijwilligers die de voetbaltechnische danwel projectmatige of recreatieve taken binnen de club met veel passie en plezier invullen. Het takenpakket voor het Bestuurslid jeugdzaken is zodanig omkaderd dat hij/zij deze functie met een geringe tijdsbelasting kan invullen en veel zaken “op afstand” kan organiseren.

Bestel de clubhanddoek

klik op de banner