Nu de competitie voortijdig is afgesloten is RKSV De Ster de voorbereidingen op het nieuwe seizoen gestart met het versterken van haar technisch kader.
Omdat De Ster in seizoen 2020 – 2021 over een grote groep (jeugdige) selectiespelers zal beschikken is de aanstelling van een tweede trainer prioriteit. Samen met Hoofdtrainer Jean Maas en de overige stafleden zal de nieuwe trainer het technisch beleid van de vereniging verder vorm geven en de verantwoordelijkheid dragen voor zowel het tweede elftal alsook de JO23. Kandidaten worden geacht in het bezit te zijn van een Uefa C licentie of de intentie hebben dit diploma op korte termijn te behalen. RKSV De Ster stelt een faire vergoeding beschikbaar met inbegrip van eventuele opleidingskosten.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Dhr A.Roest - bestuurslid Technische zaken via telefoonnummer 06 – 14342371 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Proficiat jarige

Ronny Czornyj 15-mei